Gracias a los clubes y asociaciones deportivas por comunicar sus noticias y resultados...

De lunes a viernes, información deportiva local y comarcal, en Cobertura Deportes (13.50.14.00) y SER Deportivos (15.30-16.00). Ràdio Xàtiva SER 94.6FM

miércoles, 18 de enero de 2017

Atletisme: espectacular temporada de camp a través del CAVA Ontinyent

Els atletes del CAVA-Stocklogistic estan tenint una excel·lent temporada de camp a través. Des que es va iniciar al mes de novembre, han estat en tots les pòdiums de totes les proves disputades. El passat diumenge 15 de gener es van disputar dos proves a La Nucia i a la Vall d'Uixó, on van tornar a pujar fins a huit vegades a recollir trofeus. A la Vall d'Uixó, Nico Azorin va guanyar en categoria cadet, mentre que Cristian Francés aconseguia el segon lloc en categoria promesa i Josep Barberà arribava tercer en junior. A més, Cristian Giménez va ser quart en junior i Patricia Alacreu novena en juvenils.
A La Nucia, històric triplet en categoria juvenil amb el primer lloc d'Inma Llorca, el segon de Sofia Cambra i el tercer de Miriam Molina, mentre que Laura López acabà cinquena. En categoria junior, Víctor Botella va acabar tercer, el mateix lloc que Laura Navalón en xiques. Un tercer lloc molt merescut i treballat per a l'atleta aielonera. A més, Diego Pons va acabar seté en junior, Carlos Vidal sisé en senior i Víctor Cambra el 18 en infantil.

A més la temporada de pista coberta es troba en el moment de més competicions i les atletes del CAVA Sotcklogistic Aida Navalón i Clara Agustín van aconseguir ser medallistes al campionats provincials de llançaments d'hivern i aleví en pista coberta respectivament. Aida va guanyar la prova de disc a València, on va aconseguir un llançament de 23'69 metres per a imposar-se en la prova. Clara va aconseguir ser tercera en la prova dels 60 llisos en categoria aleví, amb un temps de 9'50 segons. També va ser cinquena al salt de llargada amb 3'28 metres. A més, en les proves de control, Rafa Coll va córrer els 60 llisos en 7'80 segons, mentre que Gemma Piera feia 9''18 i Cristina Piera 10''11 en la mateixa distància. Als 200 llisos, Rafa va fer 25''98, mentre que Gemma feia 31''18.
El proper diumenge 22 de gener els atletes del CAVA-Stocklogistic tindran una important cita a l'autonòmic d'equips, on intentaran classificar tres equips per al Campionat d'Espanya.