Fuentes:

Gracias a los clubes y asociaciones deportivas por comunicar sus noticias y resultados...

De lunes a viernes, información deportiva local y comarcal, en Cobertura Deportes (13.50.14.00) y SER Deportivos (15.30-16.00). Ràdio Xàtiva SER 94.6FM

miércoles, 11 de enero de 2017

Bàsquet: una exjugadora del CB Genovés, al Campionat d'Espanya

Els dies 3, 4, 5 i 6 de gener d’aquest 2017 a la ciutat de Huelva es va disputar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en categoria cadet i infantil. En la cadet femenina, participà una jugadora que, malgrat ser cadet de primer any va acabar formant part de la llista de 12 jugadores que representaven a la Comunitat Valenciana. Es tracta de Paula Giner, jugadora nascuda a Manuel, que va tindre els sues inicis en el mon de la cistella en el club del seu poble, el CB Manuel i que després va passar al CB Genovés on va ser integrant dels equips en categoria benjamí i aleví, per a després, ja en cistella gran, en categoria infantil passar a l’equip de la capital del Túria, AD El Pilar. Durant la seua trajectòria esportiva, Paula també ha format part del programa de la Federació Espanyola, a l’igual que ha format part de les seleccions aleví i infantil.
Aquest principi d’any ha disputat amb la selecció cadet femenina el Campionat d’Espanya de Seleccions jugat a Huelva, on l’equip ha aconseguit salvar la categoria especial la qual cosa li suposarà jugar amb les millors seleccions de l’estat la propera temporada.


No hay comentarios:

Publicar un comentario