Gracias a los clubes y asociaciones deportivas por comunicar sus noticias y resultados...

De lunes a viernes, información deportiva local y comarcal, en Cobertura Deportes (13.50.14.00) y SER Deportivos (15.30-16.00). Ràdio Xàtiva SER 94.6FM

martes, 20 de octubre de 2015

CAX Xàtiva: destacada participació en proves molt diferents

El passat 18 d’octubre va tindre lloc a Enguera, una de les proves referència de trail del nostres voltants, el Trail Umbría la Plana.Consistia en una prova de 19 kilòmetres amb un desnivell positiu de 1.200 metres acumulats. Com a components del Club Atletisme Xàtiva cal destacar que Jordi Borredà amb un temps de 2 hores 18 minuts i una posició 21ª a la general. Vicenta Bañuls, amb un temps de 3 hores 37 minuts,  va ocupar la  posició 174 a la general i la primera de la seua categoria.

El diumenge 18 d'octubre es va celebrar el Half Ican Gandia. 230 esportistes van participar en aquesta prova que consistia a nedar 1900 metres, completar 90 quilòmetres de bici i per acabar córrer 21 quilòmetres. Fins gandia es va desplaçar Carlos Barberá en representació del CAX. Completà la prova amb un temps de 5h15'59 '', acabant en la posició 73 de la general i en la posició 15ª de la seua categoria.

Diumenge passat  es va celebrar la II CURSA I MARXA SOLIDÀRIA XÀTIVA CONTRA EL CÀNCER.  Una cursa competitiva de 6'5 km, en què van participar un total de 247 corredors. Amadeo Blanquer, del CAX, va aconseguir quedar 2n de la general amb un temps 23:09, 9è de ​​la general va ser Guillermo Barona que va aconseguir entrar a la amb un temps de 25:03, 11è de la general Alex Vidal amb un temps de 25:33, 79è de ​​la general Antonio Sarrión amb un temps de 33:35.