Fuentes:

Gracias a los clubes y asociaciones deportivas por comunicar sus noticias y resultados...

De lunes a viernes, información deportiva local y comarcal, en Cobertura Deportes (13.50.14.00) y SER Deportivos (15.30-16.00). Ràdio Xàtiva SER 94.6FM

miércoles, 14 de octubre de 2015

Trail: Orquín, del Serra Vernissa Xàtiva, guanya el Marató del Caroig a Bicorp.

Aquest diumenge es va disputar a Bicorp el IV Marató del Caroig. La proba va presentar novetats al recorregut que la van fer més dura, atractiva i diferent, ja que es canviava el sentit i s’afegien trams nous. Van ser 43 km i un desnivell positiu de 1.900m. La proba va estar dominada des del començament per Abelardo Orquín que es va imposar per segon any consecutiu, amb un temps de 3h55’. En segona posició va entrar Tomàs Esmel i en 4a Javi Pastor. També cal destacar la gran actuació de David Pajares el 9é, Alberto Rosa el 10é i Eloy Fernández el 12é, tots ells del Serra Vernissa. D’aquesta manera el Serra Vernissa es va imposar per equips a més d’endur-se el pernil com equip més nombrós.
A la proba curta, el III Trail Invernal de 17k i 500+, van destacar amb tres pòdiums Tomeu Calabuig, que va ser segon, i Francisco Marcuello 3r. A més de la gran actuació d’Àngela Amat que va pujar al pòdium com a 3a fèmina.
Per altra banda, cal també destacar l’actuació de Paco Belda i Cristóbal Gómez al Ultra Trail del Rincón de Ademúz. Els dos marxadors van participar a la proba de 100km i 3.700+ a la modalitat per parelles i van aconseguir acabar la proba dins del temps establert, però amb la peculiaritat de fer-lo marxant, és a dir, caminant. Els dos vernissers van acabar en les posicions 69 i 70, amb un temps de 21h56’.


Ara el Club de Trail Serra Vernissa es prepara per a les curses de muntanya de Bunyol, Enguera, Sellent i pel Marató i Ultratrail del Mondúber, amb el que tancaran el més d’octubre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario